Stand up comedy του Σαμαρά στη ΔΕΘ

Ο κ.Σαμαράς, ο οποίος χρησιμοποιεί το δικό του όνομα τουγια τις παραστάσεις στην σκηνή, εκτέλεσε στη συνέχεια,ένα αστείοσκέτςσχετικά με αυτούς που τώραμιλούνμε ενθουσιασμό γιατην ελληνικήανάκαμψη, το Grecovery, ότανμόλιςπριν από λίγες εβδομάδεςέλεγαν ότι η Ελλάδα θα πεταχτεί έξω απο την Ευρωζώνη, το Grexit.  

 

 

 

Ποιοι ήταναυτοί οι άνθρωποι πουλένε όλα αυτά τα ξεκαρδιστικά πράγματα, ο κ.Σαμαράςπροτίμησε να μηνπει, για να μην χαλάσειη ροή από ανέκδοτα και πνευματώδειςπαρατηρήσεις

 

 

ΟΈλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος κατάφερε να κρατάει μια σοβαρή έκφραση κατά τη διάρκεια τηςπαράστασής του, κατι πουέκανε όλο αυτό να ηχεί  ακόμηπιο αστείο, είπεένα φοβερόανέκδοτο γιαξένους επενδυτές οι οποίοι σπρώχνονται μέσα στην βιασύνη τους  για ναβγάλουνκάποια χρήματααπό τηνπανίσχυρηελληνική οικονομία, παίρνοντας ενθάρρυνση από τηνσυρρίκνωση της, κατά 6,4% πέρυσι καιαπό την πολλά υποσχόμενηαρνητική ανάπτυξη της στο4,2% που αναμένεται φέτος.

 

Αλλά ακόμη και αν αυτό δενήτανένα σίγουροσημάδι ανάκαμψης, σίγουρα θαήτανδύσκολο να βρεθεί κάποιοςστην αίθουσα μεμιαδιαφορετική άποψη, συμπεριλαμβανομένων τωντεσσάρων χιλιάδωναστυνομικων που φρουρούσαν τον χώρο όπουο κ.Σαμαράςέδινε την παράστασή του, εκείνη την ημέρα.

 

 

 

 

 

 

Το αποκορύφωματης παράστασης ήταν όταν ο πρωθυπουργός  Σαμαράςείπε στο κοινόότι η Ελλάδαθα επιτύχειπλεόνασματου προϋπολογισμούγια το 2013, αλλά εκτόςτων πληρωμώνγια την κάλυψη τωντόκων τουχρέουςστις μεγάλεςτράπεζεςκαι στους διεθνούςοργανισμούς.  

 

 

Και αυτόπραγματικά ξετρέλλανε τον κόσμο στην αίθουσα, γιατί η Ελλάδαχρωστάει τόσα πολλάσε άλλουςπουτυχόν πλεόνασμα του προϋπολογισμού δεν θα είναιτίποτα, σε σύγκριση μετην αποπληρωμήγια την εξυπηρέτηση τωνδανείων.

 

 

Νιώθοντας ότιτα αστεία τουέχουν ανταπόκριση στον κόσμο που ήταν στην αίθουσα, ο κ.Σαμαράς το γύρισε στην πλάκα ακόμη περισσότερο, λέγονταςότι η Ελλάδαέχει κάνει αυτό που πρέπει για να μειώσει το έλλειμματου προϋπολογισμούτης, ώστεεξαρτάται πλεόν από τους πιστωτέςνα κάνουνπαραχωρήσεις  καινα ελαφρύνυν την επιβάρυνση του χρέους.

 

Αυτό ήταντόσο αστείοπου κάποιοι άνθρωποιάρχισαν να χειροκροτούνυστερικάκαι μερικούςέπρεπε να τους καταβρέξουν με την μάνικα, για να έρθουν στα συγκαλά τους. Ένας άνθρωποςκουβαλήθηκε έξω, καθώς δεν μπορούσε νασταματήσει να γελάει.

 

 

Ο κ.Σαμαράς έκλεισε το νούμερό του με ένα λαμπρό σκέτς, λέγοντας, ενώ έδειχνε μεγάλη σοβαρότητα, ότι μερικά χρόνιαλιτότηταςδενμπορούν να επισκιάσουνχιλιάδεςχρόνια ένδοξης ιστορίας. Καιτο ακροατήριοξέσπασεσε γέλιακαιχειροκρότησε αποχαιρετώντας τονμεγάλοκωμικόστη σκηνή, καθώςήξερε ότιήταν η τελευταία του ατάκα.

 

 

 

Αναμένεται ότιο πρωθυπουργόςΣαμαράςθακάνει περιοδεία με την παράστασή του,  καιθα παίξει και σεάλλες ελληνικές πόλεις, και, ενδεχομένως,να δώσει παραστάσειςστις Βρυξέλλεςκαι στο Βερολίνο, όπου θαεπιχειρηματολογήσειγια ένα επιπλέονbail-outγια την Ελλάδα, πάνω απότα€ 240 δισεκατομμύριαπου έχειήδη λάβειαπό την ΕΕ καιτο ΔΝΤ. Και αντα πράγματα πάνε καλάγια την Ελλάδα, θα μπορέσει να πάρειάλλα 100δις ευρώ καινα έχει μια αρνητικήανάπτυξη του3%, εύκολα.

 

 

 

Μετάφραση – Απόδοση: LEFTeria-news

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο