ΝΔ για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις πως η Χρυσή Αυγή πρόκειται για νεοναζιστική οργάνωση, μέλη της οποίας έχουν διαπράξει δεκάδες εγκλήματα… και μόλις αποτυπωθεί δημοσκοπικά η επιρροή αυτής της κυβερνητικής φιέστας… ποιος πιστεύετε πως έχει σειρά;

Βεβαίως η επίθεση στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους δεν είναι κάτι καινούριο, ωστόσο, το επόμενο διάστημα η Κυβέρνηση και πολύ δε περισσότερο η ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει τη συμπάθεια των αδελφών ψηφοφόρων της με κάθε τρόπο.

Έτσι, ας μη μας κάνει εντύπωση αν η Κυβέρνηση αναλάβει το έργο που μέχρι πρότινος διεκπεραίωνε η Χρυσή Αυγή και μάλιστα στις ίδιες περιοχές…! Δε μιλώ φυσικά για τις δολοφονίες και τους ξυλοδαρμούς (αν και για το τελευταίο δεν είμαι και πολύ σίγουρος), αλλά για το “ξεβρώμισμα” του τόπου από τους ΛΑΘΡΟμετανάστες, τους αναρχικούς, τους ακραίους αριστερούς (δηλαδή όλους πλην των ίδιων), τους συνδικαλιστές (που κι αυτοί αριστεροί είναι) κοκ.

Με άλλα λόγια, όσο οδεύουμε προς τις Εκλογές, ο Σαμαράς θα δίνει εξετάσεις στους ακροδεξιούς, χουντικούς, βασιλικούς, στρατόκαυλους κλπ. δείχνοντάς τους πως με νόμιμα πια μέσα, μπορεί να εγγυηθεί την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες. 

Σε αυτή τη μάχη δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα πρωτοπαλίκαρα της ακροδεξιάς παράταξης – Βορίδης, Πλεύρης, Άδωνις κλπ. Ας είμαστε λοιπόν προετοιμασμένοι για επικείμενες εθνικιστικές φανφάρες, για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια και άλλα τέτοια, αλλά ας είμαστε κυρίως προετοιμασμένοι για μία ολομέτωπη επίθεση σε ό,τι αμφισβητεί το υπάρχον καθεστώς.

Εξάλλου, ο γνωστός σφουγγοκωλάριος του πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης, το δήλωσε ξεκάθαρα: “Το alter ego της άκρας αριστεράς είναι η ΧΑ. Γι’ αυτό τα ‘χετε χαμένα τώρα. Ξέρετε τι έρχεται…”, μία ξεκάθαρη απειλή προς τον συγκεκριμένο χώρο που στο μυαλό (λέμε τώρα) ενός ακροδεξιού συμπεριλαμβάνονται και οι αναρχικοί και… γενικά όλοι οι “άλλοι”. 

Arkan

The Arkan Project

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο