Τέλειωσε το σόου του φασισμού;

   b2ap3_thumbnail_3.png   

Οι Queen τραγουδούσαν πριν από δεκαετίες πως το σόου πρέπει να συνεχιστεί, εμείς όμως βλέπουμε πως το σύστημα ρίχνει άρον ,άρον την αυλαία στην παράσταση που έστησε με τις διώξεις μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, αποφυλακίζοντας όλους τους κατηγορούμενους πλην ενός (για το ξεκάρφωμα).

   Δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς και κάτι διαφορετικό από ένα σύστημα και μια κυβέρνηση που εξέτρεφε και συνεχίζει να στηρίζει τα αναγκαία για αυτήν μαντρόσκυλα, τα οποία όποτε χρειαστεί θα ξανακάνουν όλη την βρωμοδουλειά για λογαριασμό της.

   Εκτιμάται  πως   η κυβέρνηση, με τον αέρα του “αντιφασίστα” πλέον, θα κοιτάξει μέσα στο επόμενο διάστημα να στρέψει τα βέλη της στους  αγαπημένους της στόχους , τον αντεξουσιατικό χώρο και τους κατοίκους που αντιστέκονται στην δημιουργία εργοστασίου χρυσού στην Χαλκιδική.

    Έχοντας χτυπήσει (με ένα πούπουλο της Χρυσή Αυγή)θα κοιτάξει να σφυροκοπήσει πλέον δυο μόνιμους “πονοκεφάλους” της που αποτελούν σημεία έντονης και διαρκούς αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της κοινωνίας στα ευρωπαϊκά σύγχρονα οικονομικά  σκλαβοπάζαρα. Υπό αυτό το πλαίσιο δεν θα ήθελε μια ακέφαλη Χρυσή Αυγή, η οποία , αν μη τι άλλο θα συνδράμει για μια ακόμη φορά στα αντικοινωνικά σχέδια της, εξ ου και οι αποφυλακίσεις ηγετικών στελεχών της

    Το showτελικά δεν τελείωσε , απλά οι ρόλοι επέστρεψαν στην θέση που προείχαν πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα…σαν να μην πέρασε μια μέρα.

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU","width":"560","height":"315"}

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Μετάβαση στο περιεχόμενο