Πλειστηριασμοί STOP – Συντονιζόμαστε και Αντιστεκόμαστε

Ενημερώθηκαν όλοι/ες για τοπικές εκδηλώσεις που οργανώνονται σε κάθε γειτονιά, η δημιουργία επιτροπών αγώνα εκεί που δεν υπάρχουν κρίθηκε απαραίτητη και εκφράστηκε η αναγκαιότητα να φτιαχτεί μια ομάδα νομικών ή η κάθε συλλογικότητα να έχει πρόσβαση σε νομικές συμβουλές. 

 Η εμπλοκή των συνδικάτων, σωματείων, δημοτικών παρατάξεων, κομμάτων επισημάνθηκε ως αναγκαία έτσι ώστε να εμπλακούν στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών και να πάρουν θέση.

 Nα οργανωθούν παραστάσεις διαμαρτυρίες σε ΟΑΕΕ και ΚΕΑΟ.

 Επιπλέον, έγινε συζήτηση για κοινές δράσεις στο άμεσο μέλλον και σε πιο κεντρικό επίπεδο. Έτσι αποφασίστηκε:

 

Να δημιουργηθεί ένα blog που να συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες/ειδήσεις για τους πλειστηριασμούς, όλες τις προγραμματισμένες δράσεις που λαμβάνει κάθε πρωτοβουλία για τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ μας. ( προτάσεις για όνομα: στέγη sos, πλειστηριασμοί stop, όχι στους πλειστηριασμούς, οπλεικά = όχι στους πλειστηριασμούς – κατασχέσεις),

να βγει μια κοινή αφίσα που να γνωστοποιεί το πρόβλημα των πλειστηριασμών και να τοιχοκολληθεί παντού. Η αφίσα θα αναφέρει το όνομα του blog και το βασικό σύνθημα. Επίσης θα καλεί στην κινητοποίηση που αποφασίστηκε 11.12 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

11/12: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 16.00, ημέρα και ώρα που  διενεργούνται πλειστηριασμοί, για την ανάδειξη του ζητήματος.

 

 Οι επόμενες, ήδη, προγραμματισμένες δράσεις  είναι:

02/12: Συνέντευξη τύπου του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής στις 12.00 στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2), η οποία συμφωνήθηκε να αποτελέσει την αρχή της κοινής καμπάνιας ενάντια στους πλειστηριασμούς.
05/12: Κινητοποίηση από την Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών στο ΕΤΑΑ (Μάρνη 24) στις 15.00 για διαμαρτυρία ενάντια στις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών και στο ενδεχόμενο καταδιωκτικών μέτρων για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.
08/12: Συνάντηση στον Μικρόκοσμο (Συγγρού 106) στις 11.00 που καλείται από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής και αποτελεί ανοιχτό κάλεσμα προς όλες τις δομές και τις συλλογικότητες που ασχολούνται με το θέμα των πλειστηριασμών.
11/12: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 16.00, ημέρα και ώρα που  διενεργούνται πλειστηριασμοί, για την ανάδειξη του ζητήματος.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2/12, 18.00, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (ΓΚΙΝΗ)

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

undefined

undefined

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο