Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

  55 a0ed5

 Η μονταζιέρα των καναλιών “δούλεψε” για ακόμη μια φορά. Χτες με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα. Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη σχολίαζε ενώ έπαιζε ένα βίντεο των μέσων της δεκαετίας του 90, σαν να επρόκειτο για γεγονός που συνέβη μέσα στο 2013.

Συγκεκριμένα , κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του 90, ο Χριστόδουλος Ξηρός , συμμέτείχε ως μουσικός σε ένα βίντεο κλιπ. Αυτό το βίντεο κλιπ πήραν χτες οι άνθρωποι του Μέγκα και το παρουσίασαν ως αληθινό γεγονός με την κεντρική τηλεπαρουσιάστρια του δελτίου να σχολιάζει τα εξής “Αυτό που βλέπουμε τώρα ειναι το μπαγλαμαδάκι που παίζει ο Ξηρός , μεσ την τρελή χαρά , γιατί του είχε δοθεί άδεια να πάει και στην γενέτειρα του και να μετάσχει στο τοπικό πανυγήρι”

Προφανώς ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν μπορεί να τους κάνει μήνυση για “διασπορά ψευδών ειδήσεων” , όντας φυγάς. Δεν γνωρίζουμε όμως αν οι αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν συγκροτηθεί για την διασφάλιση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας κινήθουν με κάποιο τρόπο(λέμε τώρα).

Το συμπέρασμα για μια ακόμη μια φορά είναι πως τα μεγάλα επιχειρηματικά μέσα ενημέρωσης διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν την αλήθεια μέσω μεγαλοδημοσιογράφων που κόπτωνται πως την υπηρετούν.

Παρακάτω παραθέτουμε την “είδηση”, όπως προβλήθηκε από το δελτίο ειδήσεων του mega

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=sED7kFOMsfM","width":"800","height":"450"}

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

3 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
3 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο