Ο μυστικός στρατός των Ναζί εν γνώσει της Δύσης (1949-…)

 

b2ap3_thumbnail_333_20140515-112654_1.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα του spiegel, ένας Γερμανός προοδευτικός καγκελάριος, οι μυστικές υπηρεσίες της μεταπολεμικής Γερμανίας, το ίδιο το ΝΑΤΟ, όπως προκύπτει από το άρθρο, γνώριζαν για την ύπαρξη μυστικού Ναζιστικού στρατού στην Δυτική Γερμανία από το 1949 ενώ δεν αποσαφηνίζεται εάν και πότε έπαψε να υφίσταται αυτός ο στρατός.

Συγκεκριμένα βρέθηκε από ιστορικούς, εντελώς κατά τύχη, έγγραφο στα αρχεία των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών όπου πιστοποιείται πως μέλη των ναζί είχαν συγκροτήσει το 1949 μυστικό στρατό που θα τον ενεργοποιούσαν σε περίπτωση εμφυλίου και Σοβιετικής εισβολής στην χώρα.

Μέλη αυτού του στρατού διετέλεσαν αργότερα αξιωματούχοι στον επίσημο Γερμανικό στρατό καθώς επίσης και στο ΝΑΤΟ, ενώ παρά τις όποιες έρευνες ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί εάν και πότε έπαψε να υφίσταται αυτή η μυστική ναζιστική στρατιωτική οργάνωση στην Γερμανία.

Αναλογιζόμενοι σήμερα, τον ρόλο της Δύσης και της Γερμανίας στην Ουκρανία και την υποστήριξη που πλέον δίνουν στην ναζιστική κυβέρνηση της χώρας καταλήγουμε για ακόμη μια φορά στο συμπέρασμα, συνυπολογίζοντας και το παραπάνω δημοσίευμα, πως ο φασισμός είναι το απαραίτητο δεκανίκι του καπιταλισμού, αν μη τι άλλο.

Πηγές:

spiegel on line

tvxs

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο