10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Περνούν από ανακριτή με κακουργήματα οι συλληφθέντες της 2/12

Περνούν σήμερα από ανακριτή οι 12 συλληφθέντες της 2/12. Συγκέντρωση συμπαράστασης έχει καλεστεί για τις 8:30 στα δικαστήρια (πρ. Σχολή Ευελπίδων).

Οι δώδεκα συλληφθέντες έφεραν εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού τους από τις αστυνομικές αρχές, ενώ μαρτυρίες περιέγραφαν τον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ – όπου κρατούνταν μετά την σύλληψή τους – γεμάτο αίματα. Δύο εξ αυτών είχε χρειαστεί να μεταφερθούν στο ΓΚΝ Γ. Γεννηματάς για πρώτες βοήθειες, ενώ ο ένας μπορούσε να σταθεί και να μετακινηθεί μόνο υποβασταζόμενος.

Ο εισαγγελέας προσέθεσε κακουργήματα σ’ αυτά του αρχικού κατηγορητηρίου, που πλέον περιλαμβάνουν όλο το σύνηθες πακέτο της από κοινού διατάραξης κοινής ειρήνης, έκρηξης, απόπειρας σωματικής βλάβης κ.λ.π. Όπως φαίνεται από φωτογραφίες, οι περισσότεροι συνελήφθησαν σε διάφορα σημεία περιφερειακά των συγκρούσεων, ενώ οι ψευδείς μαρτυρίες των αστυνομικών αλλάζουν και τον τόπο της σύλληψης, μεταφέροντας π.χ. συλληφθέντα από την Ζαΐμη στην Νοταρά.

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο