Συνεχίζεται η κατάρρευση του δικτύου τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής: Βόρεια Προάστια τέλος

Κατέβασε ταμπέλες η τοπική βορείων προαστίων, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «φιλοξενία» των συναντήσεων - των όσων έχουν απομείνει στον τοπικό πυρήνα - στα γραφεία ευρωβουλευτών που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο.

Μας τελείωσε το «κάστρο» των Βορείων Προαστίων, προάστια στα οποία διαμένει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η Πεύκη, τόπος διαμονής του φύρερ, ήταν μερικά λεπτά δρόμος από τα γραφεία της οργάνωσης στην περιοχή του Αμαρουσίου και, από το άνοιγμά τους, η παρουσία της οργάνωσής του στην περιοχή ήταν παραπάνω από σημαντική.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και στην τελευταία επίσκεψη του Μιχαλολιάκου στην εν λόγω Τ.Ο., μερικούς μήνες πριν, η «προετοιμασία» για την υποδοχή του φύρερ περιελάμβανε εξόρμηση των ελάχιστων τοπικών χρυσαυγιτών, στους οποίους δόθηκε εντολή να γράψουν συνθήματα στη γύρω περιοχή. Τα συνθήματα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και εικόνες που μας έστειλαν αναγνώστες, σβήστηκαν το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, το κλείσιμο της τοπικής είναι πραγματικότητα για πάνω από 2 μήνες. Όμως, μετά από εσωτερικές συνεννοήσεις,  συμφωνήθηκε ο τοπικός πυρήνας να συναντιέται σε γραφεία ευρωβουλευτών που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο και πληρώνονται με την ευρω-βουλευτική αποζημίωση. Γεγονός το οποίο μάλλον δεν συνάδει με τους κανονισμούς του ευρωκοινοβουλίου.

Τα «κάστρα», όπως έλεγε ο Παναγιώταρος στα διάφορα εγκαίνια τοπικών οργανώσεων, πέφτουν το ένα μετά το άλλο, οι γειτονιές αντιδρούν, ενώ ακόμα και με το υποτιθέμενο θέμα του ονόματος της Βόρειας Μακεδονίας οι χρυσαυγίτες δεν κατάφεραν να αναπτερώσουν το, πεσμένο από τις εξελίξεις της #GDtrial, ηθικό των εναπομεινάντων υποστηρικτών τους.

Όσο για τους «Δεβελέκους» που ανεβάζουν «οφειλόμενες απαντήσεις» στα κοινωνικά δίκτυα, όπως είναι εμφανές η μόνη πόρτα στην οποία θα ακουστεί σύντομα «τοκ τοκ» θα είναι η δική τους και αυτοί που θα την χτυπήσουν θα έρθουν με «βραχιόλια».

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
ypopto_mousi
ypopto_mousi
Simon said: Justice not vengeance.
Μετάβαση στο περιεχόμενο