Η ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει φεμινιστική κινητοποίηση, δίνοντας ελευθέρας σε επικίνδυνους ακροδεξιούς

Η συγκέντρωση της «Καμίας Ανοχής» μεταφέρεται στην Πλ. Βικτωρίας στις 15:00, σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

Ανακοίνωση της συλλογικότητας «Καμία Ανοχή»:

Παράνομη η φεμινιστική κινητοποίηση και νόμιμη η μάζωξη των φασιστών.

“Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης την 11-2-2024 και ώρα 10:30 στην Πλατεία Συντάγματος από μέλη της συλλογικότητας «Καμία Ανοχή»”

Λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της κινητοποίησης, κυβέρνηση και μπάτσοι απαγορεύουν την αντιφασιστική αντιομοφοβική συγκέντρωση που καλεί η τρανσφεμινιστική συλλογικότητα Καμία Ανοχή και μας απαγορεύουν και οποιαδήποτε άλλη συνάθροιση στο μισό λεκανοπέδιο, ενώ αναφέρουν πως επιτρέπουν την “προγραμματισμένη συνάθροιση που έχει γνωστοποιηθεί νομίμως”. Επιτρέπουν δηλαδή στον ελληνορθόδοξο φασιστικό εσμό να κατακλύσει την Αθήνα και να ξεράσει ρατσισμό, εθνικισμό και ομοφοβία.

Η κυβέρνηση που κατεβάζει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η ίδια απαγορεύει τη φεμινιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα για να μη χάσει από την αγκαλιά της φασίστες και παπαδαριό. Και αυτό ακριβώς δείχνει τα όρια της πολιτικής τους και του δήθεν προοδευτικού νομοσχεδίου τους.

Δεν περιμέναμε αυτή την ανακοίνωση και ουσιαστικά την απειλή για συλλήψεις, για να μάθουμε πως κυβέρνηση, μπάτσοι, φασίστες και παπαδαριό πάνε χέρι χέρι. Ξέρουμε ποια είναι τα πρόσωπα του κράτους που μας καταπιέζει, και τους έχουμε ονομάσει κι εμείς, χρόνια τώρα, στις δικές μας ανακοινώσεις ως εχθρό μας.

Η συγκέντρωση μεταφέρεται στην Πλατεία Βικτωρίας, στις 3, αύριο Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Καλούμε όλο το φεμινιστικό, τρανσφεμινιστικό, κουήρ και ΛΟΑΤΚΙ+ κίνημα, τις αντιφασιστικές και μεταναστευτικές συλλογικότητες και συντονισμούς, τις αριστερές και αναρχικές συνελεύσεις, οργανώσεις και καταλήψεις, το φοιτητικό κίνημα που βρίσκεται ήδη σε αγώνα και ξέρει καλά από κρατική καταστολή, αλλά και κάθε άνθρωπο που νιώθει την ανάγκη να μην παραχωρήσει κι άλλο χώρο στη ρατσιστική, εθνικιστική, ομοφοβική, τρανσφοβική και μισογυνική ρητορική και πρακτική τους.

Να υπερασπιστούμε μαζί τις ζωές μας στο δρόμο. Περήφανα.

Πάντα τρανσφεμινιστά και πάντα αντιφά.

Φασίστες και παπαδαριό στου πηγαδιου τον πάτο, Ζητώ το ανώμαλο προλεταριατο!

Ραντεβού στην πλατεία Βικτωρίας, Κυριακή 11/2 στις 3 το μεσημέρι.

Καμία Ανοχή

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 1 vote
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο