Αυτοκτόνησε 32χρονη κρατούμενη στην Πάτρα

Η κρατούμενη ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και είχε συλληφθεί νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, επειδή είχε αφαιρέσει από κατάστημα ρούχων τρία μπλουζάκια. 

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει, ότι η 32χρονη χρησιμοποίησε για θηλιά μια κουβέρτα. Ο σκοπός δεν την αντελήφθη έγκαιρα, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, οι κάμερες ασφαλείας των κρατητηρίων έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Μόλις ο σκοπός αντελήφθη τι είχε συμβεί, ειδοποίησε ασθενοφόρο και η κρατούμενη μετεφέρθηκε στο Γ.Κ. Νοσοκομείο Πάτρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, όπου η κρατούμενη κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Να σημειωθεί ότι, μέχρι ώρας, στα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έχει δημοσιευθεί κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν. Η μόνη πηγή που αναφέρει, ότι η κρατούμενη δεν μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο από την Ασφάλεια, είναι της αστυνομίας.

Όπως και να ‘χει, πάντως, το ζήτημα είναι ότι μια τοξικοεξαρτημένη, πάλι σύμφωνα με τους φίλους μας τους μπάτσους, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού βρέθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας, όπου όλοι γνωρίζουμε πόσο ευχάριστο και φιλόξενο είναι το κλίμα, επειδή αφαίρεσε τρία μπλουζάκια.

  ΠΗΓΗ: indymedia

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments