Πρωτοσέλιδο στη Bild o… τσεκουράτος Βορίδης

Πρωτοσέλιδο στη Bild o… τσεκουράτος Βορίδης

Με τίτλο, ”Στην Ελλάδα μετέχουν τώρα στην κυβέρνηση και οι αντισημίτες του ΛΑΟΣ’, η Bild σε άρθρο της σημειώνει: ”Είναι η πρώτη φορά από την πτώση της Χούντας το 1974 που μετέχει στην κυβέρνηση ένα ακροδεξιό κόμμα.

Αναφερόμενη στον… τσεκουράτο υπουργό υπογραμμίζει ότι «ο νέος υπουργός υποδομών και δικτύων Μάκης Βορίδης προέρχεται από την οργάνωση νεολαίας της στρατιωτικής δικτατορίας και ανήκε για πολλά χρόνια στο ακροδεξιό Λαϊκό Μέτωπο του Ζαν Μαρί λε Πεν στη Γαλλία”.

Στο δημοσίευμα ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας Ντίτερ Γκράουμαν, εκφράζει τη λύπη του ενώ προβλέπει δυσκολίες συνεργασίας της ελληνικής με την γερμανική κυβέρνηση :”Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μετέχουν στο ελληνικό υπουργικό συμβούλιο υπουργοί αυτού του κόμματος. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για κάθε γερμανική κυβέρνηση να διαπραγματεύεται με την ελληνική κυβέρνηση”.

alt

Το ρεπορτάζ καταπιάνεται και με τον… μπουμπούκο της κυβέρνησης, τον Άδωνι Γεωργιάδη:”Ο φίλος του Βορίδη στο ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης, εκδότης μεταξύ άλλων, αντισημιτικού φυλλαδίου, αναλαμβάνει υφυπουργός στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης”.

Τέλος ειδική αναφορά γίνεται στον Καρατζαφέρη :”Το ΛΑΟΣ είναι γνωστό για τα ξενοφοβικά του συνθήματα. Ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει κατά την ίδρυση του κόμματος του το 2000 ότι ”είμαστε οι μόνοι γνήσιοι Έλληνες. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε με Εβραίους, ομοφυλόφιλους και κομμουνιστές”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments