Χρυσαυγίτης που συμμετείχε κατά παραδοχή του σε επιθέσεις κατά μεταναστών ο “Κάτοικος” του Αγ. Παντελεήμονα.

Το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτέμβρη, αντιφασιστική μηχανοκίνητη περιπολία δέχτηκε επίθεση από μπάτσους με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αρκετών ατόμων και 15 συλλήψεις, οι περισσότεροι από τους οποίους φέρουν εμφανή σημάδια κακοποίησης κατά την σύλληψη ή/και κατά την παραμονή τους στην ΓΑΔΑ. Η 3η κατά σειρά μηχανοκίνητη αντιφασιστική περιπολία, ανέκοψε τάγματα εφόδου νεοναζί χρυσαυγιτών κοντά στην πλ. Αμερικής (εκείνων, που την περασμένη βδομάδα κατά δική τους παράδοχη σε social media, είχαν επιτεθεί στην Τανζανική κοινότητα).

Κανάλια , ειδησεογραφικά site και blogs σύμφωνα με την προσφιλή τους τακτική έσπευσαν να γράψουν για συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με “κατοίκους”.

Διαλέγουμε δύο απο αυτά στην τύχη:

Πρώτο παράδειγμα δημοσιογραφικής αντικειμενικότητας:

και άλλο ένα παράδειγμα δημοσιογραφικής αντικειμενικότητας:

Ας δούμε τώρα όμως ποιοι είναι αυτοί οι “κάτοικοι” που ποτέ δεν αναφέρονται με την πραγματική τους ιδιότητα δηλαδή του χρυσαυγίτη που διεξάγει πογκρόμ κατά μεταναστών. Ευτυχώς οι ίδιοι ομολογούν χωρίς ανακριτές και τρομονόμους αφού απο κομπορρημοσύνη, αλαζονεία και προφανώς άγνοια κινδύνου – κανείς δεν θα τους αγγίξει άλλωστε- δημοσιεύουν όλες τους τις πράξεις και τις μελλοντικές δολοφονικές προθέσεις τους στο facebook. Για αρχή ας δούμε τι δηλώνουν ότι συνηθίζουν να κάνουν τα απογεύματα οι περιβόητοι αυτοί “κάτοικοι”.

Μέσα σε δύο κιόλας post ο “Δουρειοσ-ίππος Οδυσσευς” αποκαλύπτει ότι ο ίδιος συμμετείχε σε πογκρόμ κατά μεταναστών στην πλατεία Αμερικής και στην επίθεση κατά της δικηγόρου Ι. Κούρτοβικ έξω από το Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα κατα την οποία δηλώνει ότι κρατήθηκαν από τους μπάτσους αλλά όπως λέει και ο ίδιος “τους έκλασαν τα αρχίδια”. Αφού όπως είπαμε και προηγουμένα δεν τους αγγίζει κανείς ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν δεδομένων των καλών σχέσων με την αστυνομία.

Παρασυρμένος από αυτή την πίστη δεν διστάζει να ανεβάζει τη κυνηγετική του καραμπίνα και να δηλώσει οτι δεν θα ειναι πια μόνο για κυνήγι αλλά και για το καθημερινό του ανθρωποκυνηγητό κατά μεταναστών.

Και αφού έχει απειλήσει μετανάστες και μια δικηγόρο έρχεται και η σειρά των αριστερών να γίνουν στόχοι του “αγανακτισμένου κάτοικου”.

Παράλληλα με τις απειλές παραδέχεται ότι είναι μέλος της Χ.Α. Την ίδια παραδοχή δεν μπόρεσαν να κάνουν τα ΜΜΕ όταν ο “άτυχος” αυτός “κάτοικος” παραδέχτηκε ότι συγκρούστηκε με την αντιφασιστική πορεία το βράδυ την Κυριακής στις 30/9/12. Απευθείας ο τραμπούκος έγινε “‘Ελληνας” και “κάτοικος”. Ας δούμε πως το πήρε ο ίδιος το όλο συμβάν αφού ο άτυχος διαπίστωσε ότι καμιά φορά όταν εύχεσαι κάτι με όλη σου την καρδιά μπορεί να πραγματοποιηθεί , αν και ο ίδιος πρέπει να ναι πολύ ευτυχής αφού η ευχή του βγήκε αληθινή και “οι κύριοι λαθρολάγνοι της Αριστεράς” πήγαν κατά τα μέρη του.

Εδώ μια φωτό μετά από την συνάντηση που τόσο επιδίωκε:

Και εδώ η θέση του για το ζήτημα με νέες απειλές για φόνους και τη δυσφορία του που αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι “κάτοικος” αλλά συμμορίτης νεο-ναζί.

Κλείνοντας για καλύτερη εμπέδωση ας δούμε άλλα δύο στιγμιότυπα που αποδεικνύουν πόσο “κάτοικος” ήταν ο χρυσαυγίτης και ειδικότερα τι σημαίνει “κάτοικος” για τα ΜΜΕ.

Εδώ ο “κάτοικος” αποκαλείται συναγωνιστής από άλλους “κατοίκους” όπως ο εμφανέστατα νικαιώτης κάτοικος με το όνομα “Μάριος Πυρήνας νίκαιας”.

Και τέλος σε αυτή τη φωτογραφια ο “κάτοικος” ποζάρει με όλη τη “γειτονιά” , όλοι οι κάτοικοι της γειτονιάς ποζάρουν όλως τυχαίως με μπλουζάκι της Χ.Α , αρβύλες, παντελόνια παραλλαγής και παλούκια με ελληνικές σημαίες.

Πηγή: Athens IMC

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο