Επιτροπή αλληλεγγύης στη 12χρονη: «Χυδαία δήθεν ρεπορτάζ από την τηλεόραση για το βούλευμα»

«Ο Μίχος είναι γνωστό ότι είχε πολλούς καλούς φίλους αστυνομικούς που άραζαν όλοι μαζί στο μαγαζί του. Μην μένουμε έκπληκτοι λοιπόν από το γεγονός ότι η αστυνομία άργησε να σφραγίσει ένα χώρο εγκλήματος για να συλλέξει στοιχεία.»

Ανακοίνωση από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη για την νέα εκστρατεία παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ σχετικά με την υπόθεση, μετά και την έκδοση του βουλεύματος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ

Ένα χρόνο περίπου μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης βιασμού και trafficking ενός 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό γινόμαστε μάρτυρες της λυσσαλέας προσπάθειας του συστήματος να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, να κάνει το άσπρο μαύρο. Στόχος τους είναι, όχι μόνο να συγκαλυφθεί το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και trafficking που δρα στην περιοχή του Κολωνού και να γλιτώσουν οι βιαστές αλλά και να τιμωρηθεί όποιο άτομο τόλμησε να μιλήσει ώστε στο εξής κανείς να μην μιλάει.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες γινόμαστε αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες χυδαίων αναμεταδόσεων από την ελληνική τηλεόραση και τα site δήθεν ρεπορτάζ που αφορούν την υπόθεση και τις νέες εξελίξεις μετά και την έκδοση του βουλεύματος που αφορά τη μητέρα. Ακούμε λοιπόν ότι μητέρα της 12χρονης τραβούσε και έστελνε γυμνές φωτογραφίες της επιζώσας στους βιαστές της και γι’ αυτό το βούλευμα αναβαθμίζει το κατηγορητήριο της μάνας προσθέτοντας πλέον και την κατηγορία της πορνογραφίας που αρχικά είχε αφαιρεθεί. Αυτή είναι η πληροφορία που έφθανε στα αυτιά του κόσμου όλες αυτές τις μέρες διαμορφώνοντας συγκεκριμένο κλίμα σε βάρος της μητέρας της 12χρονης εν όψει της επικείμενης δίκης.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα και τι νέο έφερε το βούλευμα σε βάρος της μητέρας;

Οι γυμνές φωτογραφίες που τραβούσε το κορίτσι μετά από πιέσεις και εκβιασμούς κάθε είδους από τον βιαστή και μαστροπό, Ηλία Μίχο, βρέθηκαν αποκλειστικά στο κινητό του κοριτσιού. Ουδέποτε καμία από αυτές τις φωτογραφίες δεν βρέθηκε σε συσκευή της μητέρας, ούτε έχει προκύψει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει ότι η μητέρα τραβούσε τις φωτογραφίες αυτές. Το βούλευμα της καθόλα ανεξάρτητης και καθόλου διεφθαρμένης ελληνικής δικαιοσύνης θέλει να τιμωρήσει τη μάνα και το κορίτσι που μίλησαν και επιχειρεί να φτάσει στην κατηγορία της πορνογραφίας με λογικά άλματα του τύπου: Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στη συσκευή της 12χρονης. Βρέθηκαν μικροποσά στο λογαριασμό της μάνας. Συμπέρασμα: Η μάνα είναι πορνογράφος. Και όλη αυτή η προσπάθεια της ελληνικής δικαιοσύνης να τιμωρήσει τη μητέρα ενώ το ίδιο το παιδί, η επιζώσα έχει πολλαπλώς καταθέσει και δηλώνει σε κάθε τόνο ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα και ό, τι συνέβαινε το έκανε το ίδιο το κορίτσι μετά από πιέσεις και εκβιασμούς του βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου, ο οποίος την απειλούσε ακόμα και με όπλο ευθέως σε βάρος της ζωής της. Και επειδή η αστική δικαιοσύνη δεν αρκεί από μόνη της για να ξεπλύνει τους βιαστές και μαστροπούς και να αντιστρέψει την πραγματικότητα εκεί πιάνουν δουλειά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης που πάνε την διαστρέβλωση ένα βήμα παραπάνω διασπείροντας κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης: Η μάνα τραβούσε το πορνογραφικό υλικό και η μάνα το έστελνε στους βιαστές. Έτσι όμορφα και καλά αναμένει το κύκλωμα, οι βιαστές και μαστροποί ότι θα πάμε σε μία δίκη όπου όλη η κοινωνία λυτρωμένη θα καταλάβει πλέον ότι ο ενορχηστρωτής της όλης υπόθεσης δεν ήταν άλλος από τη μητέρα του κοριτσιού. Σωστά;

Ως Επιτροπή Αλληλεγγύης δηλώνουμε προς κάθε πλευρά ότι η υπόθεση δεν θα συγκαλυφθεί.

Ασχέτως τι γίνεται μέσα στις αποστειρωμένες δικαστικές αίθουσες και πίσω από τις κλειστές πόρτες ανακριτών, ασχέτως τι αναμεταδίδεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα τελείως ελεγχόμενα από ένα σύστημα που όχι μόνο γεννάει βιαστές και μαστροπούς αλλά συνίσταται από τέτοιους, εμείς θα είμαστε εδώ, στους δρόμους της γειτονιάς του Κολωνού και κάθε γειτονιάς και θα περιμένουμε το σύστημα σας, τους βιαστές και τους μαστροπούς στη γωνία κάθε δρόμου. Δεν εναποθέσαμε ούτε μια στιγμή την ελπίδα μας για καλύτερες μέρες σε κανένα αστικό δικαστήριο και σε κανένα θεσμικό φορέα. Η 12χρονη επιζώσα και κάθε θύμα αυτής της κοινωνίας σε σήψη δεν θα περιφρουρηθεί και δεν θα δικαιωθεί από τίποτα που έχει να κάνει με το σύστημα σας. Θα περιφρουρηθεί κοινωνικά από τον κόσμο εκείνο που είναι εκεί και στηρίζει καθημερινά και με κάθε τρόπο την επιζώσα όταν ένα Κράτος που βιάζει και σκοτώνει όχι μόνο είναι ανίκανο να κάνει οτιδήποτε για να στηρίξει τα θύματα αλλά είναι απολύτως ικανό να μην κάνει τίποτα ακριβώς για να εξωθήσει τα θύματα στην εξαθλίωση, να τιμωρήσει όποια και όποιον μιλάει, σηκώνει κεφάλι, επιχειρεί να σπάσει την καταπίεση που του επιβάλλεται.

Αφού λοιπόν το σύστημα θέλει να ξεχαστεί και να θαφτεί η πραγματικότητα κάτω από τόνους ψεμάτων ας πάρει πίσω την αλήθεια.

Η υπόθεση του Κολωνού είναι μία υπόθεση βιασμού και trafficking ενός 12χρονου παιδιού μίας φτωχής οικογένειας της γειτονιάς μας. Ενορχηστρωτής της υπόθεσης ήταν ο Ηλίας Μίχος, επιχειρηματίας της γειτονιάς με φίλους μπάτσους, πολιτικούς της νέας δημοκρατίας, παπάδες που λειτουργούν στη γειτονιά και άλλες δημοφιλείς περσόνες. Ο Ηλίας Μίχος είναι βιαστής και μαστροπός βγαλμένος από το σύστημα και όντας ο ίδιος μόριο του συστήματος αυτού. Ο Μίχος βίαζε το κορίτσι κατ’ εξακολούθηση με απειλές κάθε είδους και το εξέδιδε σε φίλους του στη γειτονιά αλλά και έξω από αυτήν παίρνοντας ο ίδιος και μόνον ο ίδιος λεφτά για το βιασμό του κοριτσιού και από άλλους άνδρες.

Ποια η θέση της αστυνομίας σε όλη αυτή την υπόθεση;

Ο Μίχος είναι γνωστό ότι είχε πολλούς καλούς φίλους αστυνομικούς που άραζαν όλοι μαζί στο μαγαζί του. Μην μένουμε έκπληκτοι λοιπόν από το γεγονός ότι η αστυνομία άργησε να σφραγίσει ένα χώρο εγκλήματος για να συλλέξει στοιχεία. Όταν το έκανε κάπως με ένα περίεργο τρόπο δεν βρήκε δύο συσκευές που κατά τ’ άλλα βρέθηκαν μήνες μετά από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου που στεγαζόταν το μαγαζί του Μίχου. Το Α.Τ Κολωνού έδιωχνε τη μητέρα ενώ πήγαινε να καταγγείλει αλλά ταυτόχρονα είχε την πληροφορία της καταγγελίας που ήθελε να καταθέσει η μάνα. Σε αυτό το διάστημα λοιπόν ο καθένας και η καθεμία μπορεί να υποθέσει ότι οι φίλοι αστυνομικοί έκλεισαν το μάτι στον Μίχο ότι τότε ήταν ο χρόνος που ειδάλλως δεν θα είχε για να εξαφανίσει στοιχεία, όπως και έγινε. Καμία έρευνα δεν έκαναν οι αστυνομικοί στον οίκο ανοχής που το κορίτσι κατέθεσε ότι την πήγαινε ο Μίχος. Ο οίκος ανοχής συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Αυτή είναι εν ολίγοις η δράση της αστυνομίας ως προς τον βιαστή και μαστροπό. Αλλά ως προς το κορίτσι άραγε ποια η δράση της αστυνομίας; Πολύωρες εξαντλητικές καταθέσεις, από την αρχή εμπαιγμός και ειρωνία σε βάρος συγγενικών προσώπων του κοριτσιού που απευθύνονταν στην αστυνομία για να καταγγείλουν απειλές που δέχονται και στοιχεία που προέκυπταν, περιστατικά εκφοβισμού σε βάρος του κοριτσιού και των αδερφών του από πάνοπλους αστυνομικούς και άλλα. Αλήθεια, ποιος είναι ο θύτης και ποιο είναι το θύμα; Και αλήθεια, μήπως το πορνογραφικό υλικό που δεν βρέθηκε στο κινητό της μητέρας αλλά κατά τ’ άλλα η ελληνική δικαιοσύνη συνάγει ότι η μητέρα είναι και πορνογράφος βρισκόταν στις συσκευές του Μίχου αν αυτές είχαν βρεθεί εγκαίρως;

Εκεί που όλο το σύστημα πασχίζει να πείσει την κοινωνία ότι τελικά η μητέρα ήταν ο βασικός εγκληματίας και ότι εκείνη τα έκανε όλα και ότι μιλάμε για μία μεμονωμένη υπόθεση ενός κακότυχου κοριτσιού ώστε οι βιαστές και μαστροποί να ξεπλυθούν, να βγουν έξω να συνεχίζουν να βιάζουν και να εκδίδουν παιδιά που λόγω της τάξης τους και της φτώχειας τους είναι κάθε στιγμή τα πιο ευάλωτα υποκείμενα αυτής της κοινωνίας εμείς δηλώνουμε: Είμαστε βέβαιοι και βέβαιες ότι ο Μίχος δεν ήταν μόνος του, ότι πρόκειται για ένα κύκλωμα που δρα μέσα και έξω από τη γειτονιά και ίσως σε κάθε φτωχογειτονιά που υπάρχει το εύφορο έδαφος και ότι αυτή την στιγμή άλλα μόρια του κυκλώματος είναι εκεί έξω και συνεχίζουν τη δουλειά τους κανονικά και εκεί έξω είναι και άλλα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και ότι το θύμα δεν ήταν μόνο ένα
κόριτσι, μόνο ένα παιδί. Δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά.

Κανένα παιδί, κανένα ευάλωτο υποκείμενο δεν είναι και δεν θα μείνει μόνο του. Συνεχίζουμε να χτίζουμε κοινωνικές και αλληλέγγυες αντιστάσεις στις γειτονιές μας, τους τόπους όπου τα θύματα θα βρουν έναν ασφαλή χώρο να νιώθουν άνετα και οι βιαστές, οι μαστροποί, οι καταπιεστές θα βρίσκουν απέναντι τους σε κάθε δρόμο των γειτονιών μας. Σε καμία αστική δικαιοσύνη δεν θα λογοδοτήσουν αυτοί που είναι βγαλμένοι από τα σπλάχνα του συστήματος. Ο πόλεμος απέναντι στον Μίχο και στους Μίχους αυτής της κοινωνίας είναι μαινόμενος και θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους βήμα.

Αλληλεγγύη στη 12χρονη επιζώσα, τα αδέρφια της και της μητέρα τους.

Κανένας, καμία, κανένα μόνο ούτε στον Κολωνό, ούτε και πουθενά.

Τσακίζουμε το trafficking σε κάθε γειτονιά.

3/10/2023

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 2 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο