Πού έκαναν SEX στην Αθήνα του Μεσοπολέμου; Παρουσίαση αφηγηματικού χάρτη!

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 οι εκδόσεις Νέοι Καιροί σας καλούν στο βιβλιομπάρ red n’ noir (Δροσοπούλου 52 στην Κυψέλη)

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 οι εκδόσεις Νέοι Καιροί σας καλούν στο βιβλιομπάρ red n’ noir (Δροσοπούλου 52 στην Κυψέλη) για την παρουσίαση του 1ου αφηγηματικού χάρτη με τίτλο και θέμα «Πού έκαναν SEX στην Αθήνα του Μεσοπολέμου;».

Ο Τάσος Θεοφίλου και η Εύα Γανίδου παρουσιάζουν το εκδοτικό τους εγχείρημα, εξηγούν τι είναι και πώς λειτουργεί ένας αφηγηματικός χάρτης με QR, συστήνουν ένα εναλλακτικό και διαδραστικό είδος διήγησης και ανάγνωσης ιστοριών και αποκαλύπτουν πόσα μπορεί να μάθει κανείς για μια εποχή, μια κοινωνία και μια πόλη ανασκαλεύοντας τη σεξουαλική κουλτούρα της.

Μετά την παρουσίαση ακολουθεί Drinking Game με σφηνάκια εμπνευσμένο από τον αφηγηματικό χάρτη «Πού έκαναν SEX στην Αθήνα του Μεσοπολέμου;»: φανταστείτε ότι είστε παράνομο ζευγαράκι στη μεσοπολεμική πρωτεύουσα και προσπαθείτε να στεγάσετε τον λαθραίο έρωτά σας, ξεφεύγοντας από την καταδίωξη του Τμήματος Ηθών και από τους άλλους ελλοχεύοντες κινδύνους! Άραγε θα τα καταφέρετε ή θα γίνετε γκολ;

Η βραδιά θα κλείσει με μπύρες, ποτά και κοκτέιλς στην μπάρα του red n’ noir υπό τους ήχους παθητικών σκοπών.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 1 vote
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο