Υπόθεση Κολωνού: Εκτός κάδρου και το ξενοδοχείο “Bill” όπου οδήγησαν την ανήλικη

Ακόμη ένα κοινό στοιχείο των υποθέσεων trafficking Κολωνού και Ηλιούπολης

Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο που δεν φαίνεται να διερευνήθηκε επαρκώς από τις αστυνομικές, εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές, είναι η αναφορά της 12χρονης επιζώσας του κυκλώματος τράφικινγκ Μίχου σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, στο οποίο πήγε κατόπιν ραντεβού που φέρεται να έκλεισε μέσω μηνυμάτων ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, ο πραγματικός δηλαδή διαχειριστής των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί σε διάφορα site με τη φωτογραφία και τα στοιχεία της ανήλικης.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο «BILL» στην περιοχή του Μεταξουργείου, το οποίο λειτουργεί κυρίως ως ξενοδοχείο ημιδιαμονής για τις σεξεργάτριες που εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας. Στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε το παιδί την 1η Νοέμβρη 2022, ανέφερε πως ο έβδομος κατηγορούμενος, Ανδρέας Μ., της πρότεινε να πάνε σε ξενοδοχείο, κάτι που προκύπτει και από την επισκόπηση των μηνυμάτων που υπάρχουν στη δικογραφία. Μάλιστα το παιδί ανέφερε αυθόρμητα το ξενοδοχείο στην επίπονη κατάθεση που έδωσε, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια ερώτηση της ψυχολόγου της Αστυνομίας που πραγματοποίησε την εξέτασή της.

Από την κατάθεση της 12χρονης επιζώσας του κυκλώματος Μίχου

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει ξεκάθαρη ταυτότητα ως προς το τι υπηρεσίες παρέχει. Όχι μόνο από το site του, αλλά και από τις περιγραφές που έχουν κάνει πελάτες στο site bourdela[.]gr, στο οποίο υπάρχει ολόκληρο thread με εμπειρίες ατόμων που το έχουν επισκεφθεί. Παρεμπιπτόντως, στο συγκεκριμένο αυτό site είχε επίσης βάλει τα στοιχεία της ανήλικης ο Εμμανουήλ Χριστοφόρου, ο άνθρωπος που περιγράφεται και στο κατηγορητήριο ως ο δεύτερος μαστροπός της ανήλικης.

Το ξενοδοχείο “Bill” στα μηνύματα από την υπόθεση της 12χρονης

Από την έρευνα που έχει πραγματοποιήσει το OmniaTV στην υπόθεση εμπορίας ανθρώπων της Ηλιούπολης, έχουν προκύψει στοιχεία που συνδέουν τις δυο υποθέσεις ως προς τα ονόματα που εμπλέκονται. Προκύπτει όμως ταύτιση και για το ξενοδοχείο BILL, καθώς υπάρχουν μηνύματα στα οποία και οι δυο μαστροποί της υπόθεσης συνομιλούν με πελάτες και τους κλείνουν ραντεβού σε συγκεκριμένα δωμάτια, άλλες φορές λένε στις κοπέλες να πάνε εκεί, ενώ χρησιμοποιούν το ξενοδοχείο και για παράδοση χρημάτων.

Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια μηνύματα από την έκθεση ανάλυσης ψηφιακών πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Μηνύματα του πρώτου μαστροπού στην υπόθεση της Ηλιούπολης, Ντάνιελ Βασιλείου

Μηνύματα του δεύτερου μαστροπού στην υπόθεση της Ηλιούπολης, αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου

Στην περίπτωση της Ηλιούπολης, το θύμα πήγαινε εκεί και ως ανήλικη, όταν ήταν ακόμη στα χέρια του πρώτου μαστροπού που είχε ξεκινήσει να την εκδίδει από την ηλικία των 17 ετών. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως δεν απασχόλησε ποτέ κανέναν υπάλληλο ή πελάτη η παρουσία του κοριτσιού της Ηλιούπολης εκεί, διότι το συγκεκριμένο θύμα, ήταν τότε κοντά στην ενηλικίωση.

Στην περίπτωση του Κολωνού, όμως, δεν είναι κατανοητό ούτε το πώς μπήκε η 12χρονη σε ένα ξενοδοχείο που εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς, ούτε ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να πέρασε από τη ρεσεψιόν για να πάει στο δωμάτιο απαρατήρητη, πράγμα πρακτικά αδύνατο.

Ωστόσο ουδέποτε πραγματοποιήθηκε έρευνα στο ξενοδοχείο “Bill”, και – όπως και με τον οίκο ανοχής που επίσης έχει αναγνωρίσει το παιδί – δεν παραπέμπεται κανείς, υπεύθυνος ή ιδιοκτήτης, ώστε να δώσει εξηγήσεις.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

5 1 vote
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο